top of page

 

Het jaar  2021

 

Vanaf begin maart 2020 begon voor de entertainment branche een zware periode. Een periode waarin de één na de andere opdracht werd geannuleerd. In het begin hoopten we nog op betere tijden, maar de hele entertainment wereld werd lam gelegd. Hoe het verder zou gaan wisten we niet, maar we probeerden er met z’n allen het beste van te maken.

Heel voor zicht is er hoop dat er straks weer onder strikte voorschriften weer wat gedaan kan worden. Het geeft mij moed en hoop om weer vooruit te kijken

Hoe het verder ging
​​

Na onze eerste serie in het bos, waar we als wensweefsters vast gelegd werden, was het nu tijd voor de waarzegsters.​

Op pad met al onze symboliek en onze huisfotograaf is dit het groene resultaat geworden.

We hebben 10 jaar cratief en intensief samen gewerkt. Midden 2014 besloot Marisha het handlezen vaarwel te zeggen en zich in andere talenten te onwikkelen. Al werken we nu niet meer samen, maatjes blijfen we.

Hoe het allemaal begon

Hoe We wisten al wel van elkaars bestaan. Het begon pas echt tijdens een gezamenlijk optreden in oktober 2005. Daar ontdekten we, dat we goed met elkaar konden samen werken en dat we met zijn tweeen een bijzondere magie tot stand brengen.

Zo is het Orakeltheater geboren.

 

De fotoserie hiernaast toont de speelsheid en de magie die we samen hebben. Onze huisfotograaf Bob van der Wilt, weet altijd goed onze sfeer vast te leggen.

bottom of page