top of page
IMAG0704.jpg
Workshops

tarotkaarten,  numerologie & runen tekens

 

Wie een luchtige workshop met diepgang zoekt is hier aan het goede adres.De combinatie van het leren van de basisbeginselen, het direct bij elkaar kunnen toepassen en de persoonlijke aandacht die we aan ieder geven, maakt deze workshop voor alle deelnemers tot een boeiend feestje. Alle informatie die aan de orde komt krijgen de deelnemers mee op schrift, zodat die later nog eens nagekeken kan worden. Een workshop van het orakeltheater duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor maximaal 20 personen. Uiteraard kan de duur en het onderwerp van de workshop aangepast worden.Kaartleggen.
In een kort tijdsbestek wordt eerst de basis van de tarot geleerd. Dan is de praktijk, die herkenbaar, bevestigend, serieus, hilarisch, soms confronterend, maar altijd verrassend toepasbaar is, aan de beurt. Deze workshop zal men zich nog lang bijblijven.Numerologie.
De nummers waar we mee leven zoals bijvoorbeeld ons huisnummer. Wat vertellen ze ons? Wat is je geluksnummer? Wat is je naamgetal? En nog spannender. Wat kan je ermee? Deze workshop schept herkenning, verbazing en inzichten die er eerst niet waren. Nooit meer kijk je alleen naar een nummer, maar je ontleedt het tot het kerngetal en kijkt wat het voor je betekent of je omgeving.

 

Runentekens.

Als ik met mijn runen stenen werk dan merk ik dat het mensen mateloos boeit en zeer aanspreekt, vooral door de puurheid van de stenen met hun tekens . In deze workshop gaat historie en betekenis hand in hand. Er worden runen tekens gemaakt en bij elk teken komt een uitleg. Dan zelf aan de slag met eigen gemaakte tekens.

bottom of page